Bemutatkozás Szolgáltatások Galéria Árak Elérhetőségek

Szolgáltatások

Minden szobánk rendelkezik saját fürdőszobával, hűtővel, tv-vel, biomatraccal, bútorszéffel, ruhaszárítóval, ventillátorral felszerelt. Panziónkban közös használatú, tágas nappali és jól felszerelt konyha szolgálja vendégeink kényelmét. A nagy konyha edényekkel, tányérokkal, poharakkal 20 fő kényelmes étkezését teszi lehetővé, amelyben gáztűzhely, nagyméretű hűtőszekrény, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőzők, valamint mikrohullámú sütő is megtalálható.

Vezeték nélküli internet a vendégház teljes területén biztosított. Hideg idő esetén gázkonvektorok szolgáltatják a szobák és közös helyiségek fűtését, így vendégházunk minden évszakban kellemes pihenést tesz lehetővé. A szállásdíj a fűtés árát nem tartalmazza. Kérésre etetőszéket, fürdetőkádat és hordozható gyermekágyat tudunk biztosítani, korlátozott mennyiségben.

Az udvarban bográcsozó és grillsütő került kialakításra. Filagória, kerti bútorok, kültéri pingpongasztal, zárt parkolás szolgálja vendégeink kényelmét. Mi nem lakunk ott, tehát a vendégházunk csak az Önök kikapcsolódását szolgálja!

Igény szerint supbérlésre és kerékpárkölcsönzésre is lehetőség van.

 

A weboldalt készítette: Juhász Virág Dorina